| Dormitorium Chłopców 1 | |
|
+6Xavier Devers Alessia Tokisaki Isobel Tokisaki SooAh Kwon Matt Claws Admin 10 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Dasom Choi
Liczba postów : 409 Join date : 21/09/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Wrz 28, 2017 9:54 pm | |
| — Tu nie ma co oglądać! Nosze wypchane staniki i tak naprawde mam penisa...— skłamałam szybko, powoli wychodząc z szafy. — I zawsze jestem grzeczna gburze | |
|
| |
Damon Salvatore
Liczba postów : 404 Join date : 21/09/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Wrz 28, 2017 9:58 pm | |
| - Oczywiście - odparłem. Słysząc jej kolejne słowa podszedłem do niej, tak blisko, że nasze ciała prawie się stykały. - To było niegrzeczne - stwierdziłam i chwyciłem za rąbek jej recznika, odwijając go lekko. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Wrz 28, 2017 10:19 pm | |
| Wstrzymałam oddech gdy podszedł ponownie. — Zostaw!— krzyknęłam uderzając do w dlon i zawiązując ręcznik ponownie. Zacisnelam na nim dłonie. — Zbok! | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Wrz 28, 2017 10:35 pm | |
| - Ostrzegałem - mruknąłem - Jeszcze raz a naprawdę recznik, znajdzie się daleko, a tego nie chcesz - odparłem i skierowałem się do szafy. - Nie wiem czy nosisz sukienki, ale nie obchodzi mnie to za bardzo - stwierdziłam i wyjąłem z szafy czerwoną koszulę, w której i tak bym nie chodził. Podszedłem do łóżka i położyłem ją na nim. - Masz ze sobą różdżkę? - spytałem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Wrz 28, 2017 10:38 pm | |
| — A wyglądam jakbym miała?— zapytałam i tozchylilam poły ręcznika, zeby udowodnić ze nie mam. W tej samej, dosłownie, sekundzie zorientowałam sie co właśnie zrobiłam i szybko sie zakryłam, ruszając do drzwi od ktorych sie odbiłam, lądujac na podłodze. Mogłam je najpierw otworzyć. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Wrz 28, 2017 10:48 pm | |
| - No nie za bardzo - odparłem i patrząc na nią oblizałem wargi. Widząc jak dziewczyna odbija się od drzwi, podszedłem do niej i podcignąłem ją do góry. - Dobra zróbmy to szybko, bo albo zostaniesz tu przez to że ze wszystkim będziesz się biła albo zaraz zaproponujesz mi seks - dodałem. - Co konkretnie chcesz, musisz wybrać coś co jestto jednoczęściowe - mruknąłem i patrzyłem na zadumaną dziewczynę. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Wrz 28, 2017 10:59 pm | |
| — Co?! Co zróbmy szybko?! Mowilam żebyś mnie nie dotykał zboczeńcu!— krzyknęłam. — Nie ruszaj ręcznika...— powiedziałam nie patrzac na niego i czerwieniac sie. Nawet nie wiem o co znowu pytał. — Zboczeniec... Pedofil... Erotoman... | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Wrz 28, 2017 11:10 pm | |
| - Dasom! - krzyknąłem - Ogarnij się, nie zamierzam Cię zgwałcić, ani nic z tych rzeczy. Nie ściągnął bym z Ciebie tego ręcznika, chodziło mi jedynie o to byś wyszła z szafy - odparłem. No niezłe ma o mnie zdanie. Westchnąłem głośno, a następnie skierowałem różdżkę na koszulę i wyszeptałem zaklęcie. Przede mną leżała teraz czarna sukienka z długimi rekawami. - Łap - mruknąłem i nie patrząc na dziewczynę rzuciłem jej sukienkę.
Ostatnio zmieniony przez Damon Salvatore dnia Czw Wrz 28, 2017 11:17 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Wrz 28, 2017 11:16 pm | |
| Podskoczyłam gdy krzyknął na mnie. Gdy rzucił we mnie sukienka, złapałam ja zwinnie i popatrzyłam na niego po czym zapytałam cicho. — Dlaczego na mnie krzyczysz?
| |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Wrz 28, 2017 11:21 pm | |
| - Bo ty krzyczysz - odparłem spokojnie. Czując, że dziewczyna się nie poruszyła nawet o kawałek, podszedłem do łóżka i usiadłem na nim. - Idź już się przebrać - mruknąłem i zacząłem obracać swój sygnet. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Wrz 28, 2017 11:26 pm | |
| — Ale ja krzyczę do ciebie... a nie na ciebie...— powiedziałam. — A ty ciagle sie na mnie wydzierasz albo mi grozisz...— poskarżyłam sie. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Wrz 28, 2017 11:30 pm | |
| Przestałem bawić się sygnetem i spojrzałem na dziewczynę. - Nie krzyczę na Ciebie - mruknąłem. - Idź w końcu do tej łazienki i ubierz tą sukienka. Później już pójdziesz do dormitorium i będziesz miała spokój - dodałem. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Wrz 28, 2017 11:32 pm | |
| — Znowu jestes dla mnie niemiły. Nie chce Teojej sukienki. — powiedziałam i rzuciłam nia w niego. — Ręcznik zwrócę kiedy indziej. — dodałam i na moment jeszcze zniknęłam w łazience. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Wrz 28, 2017 11:38 pm | |
| Złapałem sukienkę w locie i położyłem obok siebie. Popatrzyłem jak dziewczyna znika za drzwiami łazienki, a następnie westchnąłem z bezradności. Nie zamierzałem za nią iść, bo łazienka to jednak łazienka. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Wrz 28, 2017 11:42 pm | |
| Wróciłam po chwili trzymajac w dłoni swoje majtki i biustonosz. Na stopach miałam juz swoje skarpetki. Kto normalny wychodzi bez butów... — Dobranoc kochanie | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Wrz 28, 2017 11:48 pm | |
| - Ubierzesz się chociaż normalnie? - spytałem spoglądając na dziewczynę. - Chyba nie chcesz wyjść w samym reczniku? - mruknąłam, przechylając głowę, jak mały piesek, gdy czegoś chce. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Wrz 28, 2017 11:50 pm | |
| — Nie chce ale wyjdę. — powiedziałam i podeszłam do kota na moment wstrzymując oddech i całując go miedzy uszkami. Odskoczylam szybko. — Badz grzeczny kochanie. Zjedz cos bo w brzuszku ci dzisiaj burczalo. | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Wrz 28, 2017 11:58 pm | |
| Wstałem i trzymając w dłoni sukienkę, stanąłem za dziewczyną. - Żartujesz sobie prawdą? - spytałem retorycznie. - Nie założysz jej tylko dlatego, że ja ją przekształciłem? Rób jak chcesz, bo ja już do Ciebie siły nie mam - odparłem, rzucając sukienkę na łóżko i zły ruszyłem do łazienki, gdzie od razu wskoczyłem pod zimny prysznic. | |
|
| |
Dasom Choi
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Wrz 29, 2017 12:04 am | |
| Wyprostowalam sie ale nie odwrocilam do niego. Gdy poszed do łazienki, rozejrzałam sie po pokoju i wzięłam bloczek karteczek oraz pióro. "Dzisiaj w nocy bede na wieży zegarowej. Miło by było gdybys tam nie przyszedł dzis. Naprawde chce odpocząć wiec Prosze, idz dzisiaj gdzies indziej." - napisałam po czym polozylam karteczki na szafce przybiegł lozku i cicho wyszłam z dormitorium, trzymajac kurczowo ręcznik.
Next: Dorm. krukonek | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Wrz 29, 2017 12:17 am | |
| Gdy tylko wyszedłem z prysznica, od razu się wytarłem do sucha i założyłem ciuchy. Przechodząc do pokoju, zauważyłem, że jest cisza i spokój. Sukienka, której dziewczyna nie chciała, cały czas leżała na łóżku. Podszedłem i ponownie przemieniłem ją w koszulę. Widząc, że kociak kręci się wokół czegoś, podszedłem tam i przeczytałem wiadomość, z jednej strony chciałem jej zrobić na złość, ale z drugiej nie chciałem uprzykrzać sobie życia, więc postanowiłem, że dziś zostawię jej wieżę zegarową, a ja wraz z Alariciem posranowiliąmśmy pójść coś zjeść.
Next > WS | |
|
| |
Damon Salvatore
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Paź 16, 2017 10:36 pm | |
| Wszedłem pędem do pokoju i zacząłem szukać jednej ważnej buteleczki, a mianowicie tej która ugasi pragnienie. Jednak los chciał bym jej nie miał, więc zostały dwie opcje zakazany las, okolice szkoły albo Hogsmeade. Podszedłem do łóżka i przetarłem dłonią twarz. Dlaczego większość ludzi myślała, że jestem nieczuły, tak jakbym nie miał serca...czekaj wróć ja nie mam serca. No i wszystko jasne. Podszedłem do okna i zacząłem wpatrywać się bezchmurne niebo za oknem. No cóż najgorsza pora na polowanie, ale no cóż poradzić. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 | |
| |
|
| |
| Dormitorium Chłopców 1 | |
|