| Dormitorium Chłopców 1 | |
|
+10Kai Joshua Graham Nathan Collins Luke McCartney Austin O'Neill Sarah Miles Christine Stephens SooAh Kwon Diana Blake Alessia Tokisaki Admin 14 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Lexy Tuan
Skąd : Los Angeles Liczba postów : 281 Join date : 03/08/2016
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 7:07 pm | |
| — Zartujesz prawda?— zapytałam patrzac na niego. — Zlaź bo cie zwolnię. — zagroziłam. —Powinieneś byc dla mnie miły w urodziny... | |
|
| |
Noah Carter
Skąd : United States - New York Liczba postów : 317 Join date : 18/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 7:13 pm | |
| - Czy widzisz bym żartował? - zapytałem poważnie - Z takich rzeczy nie żartuje - A złazić nie zamierzam - powiedziałem i założyłem rękę na rękę - Jestem dla ciebie bardzo miły, malutka - uśmiechnął się | |
|
| |
Lexy Tuan
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 7:14 pm | |
| — Hej! Nie jestem malutka!— krzyknęłam. — Mowie serio. Zejdź ze mnie bo zaczynam się wkurzać i za moment cie strzelę. Przygniatało mnie. Zejdź. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 7:18 pm | |
| - W porównaniu do mnie jesteś malutka - puściłem jej oczko - Ja też mówię serio, masz cofnąć tamte słowa - popatrzyłam na nią i zmrozilem wzrokiem - Wkurzaj się, proszę bardzo droga wolna - rozłożyłem dłonie na całą ich rozpiętość - może zaczniesz jeszcze krzyczeć - zadalem pytanie, czysto teoretycznie | |
|
| |
Lexy Tuan
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 7:23 pm | |
| — Nie cofnę ich. — zaparlam się. – Chcesz to sobie tak siedź. — wzruszyłam ramieniem. — Mam nadzieje ze chociaz wygodnie ci tam. — uśmiechnelam się.
| |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 7:28 pm | |
| - Że względu na to iż masz dużo tluszczyku na brzuszku, to owszem - uśmiechnąłem się - bardzo mi tu wygodnie - dodałem - ale jeżeli jednak będziesz chciała je cofnąć to będę tu cały czas - stwierdziłem | |
|
| |
Lexy Tuan
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 7:31 pm | |
| — Co?! Wcale nie jestem taka gruba... Przestałam jeść!— powiedziałam lekko zraniona. — No i dobrze. Siedź sobie. Zabieraj mi oddech. — dodałam sięgając po butelke z ktorej zaczelam pic. Po chwili odsunęłam ja od ust. — I tak zaraz pojde spac | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 7:39 pm | |
| -Bedze sobie tu siedzieć - powiedziałem i zabrałem jej butelkę by sam się napić - Bardzo proszę zasypiaj - usmiechnąłem się - Ale pamiętaj, co jeśli zaczną plotkować - złapałem się teatralnie za głowę - twoje reputacja grzecznej dziewczynki legnie w gruzach - westchnąłem | |
|
| |
Lexy Tuan
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 7:43 pm | |
| — No i siedź. — powiedziałam zawzięcie. — No to zostane dziwka Hogwartu. Lepsza taka opinia niz żadna... Ty to chyba nie wiesz jak to jest byc ignorowanym co.. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 7:50 pm | |
| - Nie za bardzo, szybko wpasowuje się w towarzystwo - powiedziałem cicho Zszedłem z dziewczyny i ulozyłem się na boku, tyłem do niej. Chyba jednak alkohol nie działał na mnie gdy chciałem spać - Już się nie denerwuj - powiedziałem, wtulajac się w poduszkę - Nie będziesz miała takiej opinii - mruknąłem - przynajmniej nie będąc że mną | |
|
| |
Lexy Tuan
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 7:52 pm | |
| No i zlazl. — Zazdroszczę. Mnie nikt nie chce. — zasmialam się. — Jestes na mnie zły?— zapytałam delikatnie gdy położył sie do mnie tyłem. — Mam sobie isc? | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 7:57 pm | |
| Odwróciłem się do niej przodem i patrzyłem jej chwilę w oczy - Raczej daje ci drogę wolna - mruknalem - Myślałem, że ty się na mnie obrazisz, - powiedziałem ciszej - ale nie chcę żebyś szła - dodałem - Jeżeli uważasz że jestem nikim to możliwe - odpowiedziałem po chwili na jej pierwsze zdanie | |
|
| |
Lexy Tuan
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 8:03 pm | |
| — Nie. Nie mam za co..— powiedziałam szczerze. Troche byłam wcześniej zła ale nie obraziłam się. — Nie uważam ze jestes nikim...— dodałam podsuwając sobie podusie pod głowę. — To dla mnie cos nowego ze ktos tak jakby mnie nie spławiła. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 8:10 pm | |
| Zamknąłem oczy i przybliżyłem dziewczynę w swoją stronę - Ciebie, da się spławić? - zapytałem zaskoczony, kładąc podbródek na jej głowę i mocniej ją przytulając - Chyba muszę, zapytać tych ludzi jak oni to robią, - zamyśliłem się - że są takimi debilami - dodałem -trzeba być nieźle jebniętym, by ciebie unikać - zaśmiałem się | |
|
| |
Lexy Tuan
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 8:13 pm | |
| Przycisnelam dłonie go piersi gdy mnie do siebie przyciągnął. — Da się..— potwierdziłam. Myślałam ze powie ze chce pobierać od nich nauki. Zasmialam się razem z nim. — Wiesz ze to miłe? | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 8:46 pm | |
| Otworzyłem lekko oczy - Ale co jest miłe? - nie zrozumiałem za bardzo, o co jej chodzi - Zechcesz mi wytłumaczyć? - spytałem, nadal mając ją w ramionach
| |
|
| |
Lexy Tuan
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 8:50 pm | |
| – No... To że tak mówisz. Nawet jesli kłamiesz go to kłamstwo jest dopuszczalne bo sprawiło mi. Przyjemność. — uniosłam lekko głowę by na niego spojrzeć. — Połechtało po serduszku | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 10:47 pm | |
| Zaśmiałem się i spojrzałem w jej oczy - Cieszę się, ze ci tak dobrze ze mną - puściłem oczko - Nie chcę cię wyganiać, - westchnąłem - ale tym bardziej nie chce byś miała złą reputację, wiec może odprowadzę cię do dormitorium - zaproponowałem - Jestem pewny, ze za chwilę zasnę - ziewnąłem - No sama widzisz - uniosłem kącik ust | |
|
| |
Lexy Tuan
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 10:52 pm | |
| — Zrobiłeś mi dobrze, nawet mnie nie rozbierając..— zasmialam się wesoło i usiadłam na lozku po wypląta ku się z jego objęć. Zsunelam nogi z lozka i zalozylam buty, zostawiajac sznurowadła rozwiązane. Wstałam z lozka i spojrzałam na chłopaka. — Moge sobie ja wziac?— zapytałam wskazując na mała, ozdobna poduszke z godłem jego domu. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 10:58 pm | |
| - Widzisz, zawsze zrobię kobiecie dobrze - prychałem Popatrzyłem na poduszkę, którą chciała i wziąłem ja do rak - Nie wywalą cię z Huffu, gdy będziesz przetrzymywać tę rzecz? - wskazałem na trzymaną poduszkę - Zależy też co z tego będę miał - dodałem i uśmiechnąłem się perfidnie | |
|
| |
Lexy Tuan
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 11:00 pm | |
| — Chyba.. Chyba nie... Bede ja trzymać pod narzuta wiec.. poza tym nauczyciele nie włażą nam do dormitorii..— wzruszyłam ramieniem. A ten znowu... — A co chcesz? | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 11:02 pm | |
| - Sama wymyśl, coś za coś - zaśmiałem się - Jestem Ślizgonem, chyba nie muszę ci tego przypominać - powiedziałem i podparłem się na łokciu dalej trzymając jedna z poduszek | |
|
| |
Lexy Tuan
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 11:05 pm | |
| — Spadaj...— mruknelam. — Ty cos zawsze chcesz w zamian... To ty wymyślaj...— dodałam zapinając guzik koszuli ktory się rozpiął na biuście. To z wrazenie pewnie — Niedobry jestes.. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 11:09 pm | |
| - To prawda nie jestem dobry - zaśmiałem się - Ty chcesz poduszkę, ty wymyślasz - dodałem - Mam dla ciebie poradę młoda ... - mruknąłem, a po chwili dopowiedziałem - kupuj większe bluzki, bo się nie mieścisz - uśmiechnąłem się do niej podle i przytuliłem poduszkę, którą tak chciała dostać
| |
|
| |
Lexy Tuan
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 11:12 pm | |
| — Nie chcesz mi jej dać to nie..— powiedziałam smutno. Otworzyłam usta na jeg słowa. — Ty.. Oddawaj poduszke!— krzyknęłam rzucając się na niego. Usiadłam na nim chcac zabrac poduszke. — Przestan mi mowic ze jestem gruba! | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 11:29 pm | |
| Przytuliłem do siebie mocniej poduszkę, gdy ta na mnie skoczyła - Nie powiedziałem, ze jesteś gruba- puściłem jej oczko - tylko, ze musisz o rozmiar większe kupować - stwierdziłem - Ja się nadal pytam, co będę z tego miał? - zadałem kolejny raz to samo pytanie | |
|
| |
Lexy Tuan
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 11:36 pm | |
| Wyprostowalam się patrzac na niego. — Odrobię za ciebie prace domowa... z jakiegoś przedmiotu.— powiedziałam. Jestem głupia... — A zreszta...— zeszłam z niego, na nowo zapinając koszule. — Przeciez tu sa jeszcze trzy lozka.. z poduszkami... a ja się mecze... | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 11:48 pm | |
| - Wiesz, powiem im, a wtedy nie będzie z tobą najlepiej - powiedziałem głębokim głosem Rzuciłem jej poduszkę, którą tak bardzo chciała - Cieszę się, że w końcu coś zaproponowałaś - dodałem ze śmiechem - Trafisz sama, czy cie odprowadzić? - spytałem brunetki | |
|
| |
Lexy Tuan
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 11:50 pm | |
| Przygryzlam pełna wargę, w ostatniej chwili łapiąc poduszke. Uśmiechnelam się triumfalnie. — A chce ci się? | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 11:56 pm | |
| Uśmiechnąłem się do niej - Na razie jeszcze nie zasnąłem - mruknąłem, siadając na łóżku - wiec jeżeli chcesz bezpiecznie trafić do pokoju, oferuję swoja osobę - stwierdziłem i założyłem buty | |
|
| |
Lexy Tuan
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Nie Lip 23, 2017 11:57 pm | |
| — Wiesz... Z taka twarzą to nikt by mnie miotła nie ruszył...— skrzywiłam się lekko. — Ale miło bedzie zobaczyc cie jeszcze chwile przed snem — powiedziałam z lekkim uśmiechem. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lip 24, 2017 12:05 am | |
| Podszedłem do niej i obróciłem ją, tak jakbym z nią tańczył - Nie wiem, gdzie ty brzydka jesteś, chyba z dupy strony, chociaż - spojrzałem do tyłu - Nie z dupy strony też wyglądasz zajebiście - Więc teraz przestaniesz mówić, że jesteś brzydka i gruba, - mówiąc to, położyłem jej palec na ustach - bo muszę ci powiedzieć prawdę - stwierdziłem i zrobiłem chwilę ciszy. by nadać dramaturgii mojemu zdaniu - Nie zwracam uwagi na brzydkie dziewczyny, a skoro spędziłem z Tobą cały wieczór, to nie należysz do takich osób, jasne? - spytałem i zdjąłem palec z jej ust | |
|
| |
Lexy Tuan
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lip 24, 2017 12:08 am | |
| Wstrzymałam oddech gdy nagle mnie obrócił w tanecznym rytmie. Parsknelam krótko na jego... w zasadzie uprzejmość. Zzezowalam na jego palec gdy ten znalazł się na moich wargach. Uniosłam wzrok na chłopaka słuchając go. — Jestes naprawde miły. — powiedziałam gdy "uwolnił" moje usta. — Widze zadatki na przyjaźń. — puściłam mu oczko. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lip 24, 2017 12:13 am | |
| Z każdym wypowiedzianym przez nią słowem, moja twarz się szczerzyła. Chyba na prawdę ją polubiłem. - W sumie, waż i żmija w ciele borsuka to dobre połączenie - zaśmiałem się i pociągnąłem ją za rękę. | |
|
| |
Lexy Tuan
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lip 24, 2017 12:17 am | |
| — Wąż i żmija w ciele borsuka...— powtorzylam o syknelam lekko przekrzywiajac głowę. — Mam nadzieje ze mówiłeś o moim charaktere.. czy cos.. Dobra cicho. — scisnelam jego dlon i wyszlismy z dormitorium.
Next: Puchaty pokoj Borsuczych dziewczyn. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lip 24, 2017 12:56 am | |
| Wszedłem do pokoju i widząc Rhana lekko się uśmiechnąłem. Podszedłem do szafki nocnej, gdzie zostawiłem notatnik i przybory od młodej. Następnie udałem się do łazienki, żeby się oporządzić. Po krótkim, lecz orzeźwiającym prysznicu, przebrałem się i położyłem do łóżka. Wziąłem jeszcze szybko notatnik i zapisałem tam drobnym, dość zgrabnym pismem "Jeszcze raz wszystkiego najlepszego Lexy", po chwili zastanowienia dopisałem " I tak wiem, ze nie wypierzesz tej poduszki, za ładnie pachnie mną". Po napisaniu tego odłożyłem go na swoje miejsce i momentalnie zasnałęm. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pon Lip 24, 2017 9:02 pm | |
| Wstałem, mocno ziewając, lecz widząc śpiącego wilka, cicho zsunąłem się z łóżka i poszedłem do łazienki ogarnąć się trochę. Gdy wyszedłem z łazienki, napisałem w notesie "Jak wstaniesz to napisz" jednak widząc jej wcześniejszy napis, zaśmiałem się i dopisałem "Dobrze, ze tak nie było, bo to ty byś miała nieprzespaną noc". Wcisnąłem notes w tylną kieszeń i poszedłem w stronę czwartego piętra, które od wczoraj chciałem zwiedzić
Next> Balkon na czwartym piętrze | |
|
| |
Sarah Shadows
Skąd : Kanada, Vancouver Liczba postów : 226 Join date : 18/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 1:27 pm | |
| Nie puściłam się jego szyi, dopóki nie stanęliśmy w dormitorium węży. Panowała tu znacznie inna atmosfera niż u borsukach. Było tu jakoś mroczniej, a to chyba przez zielone, srebrne i czarne emblematy. - Czyli tu mieszkasz? - przerwałam chwilę ciszy, która trwała od wieży astronomicznej. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 1:40 pm | |
| - Na to wygląda - powiedziałem i zrzuciłem ją na moje łóżko. - Inaczej niż w Hufflepuff, co ? - spytałem i położyłem się na łóżku opierając głowę o żaglówek, patrząc na nią | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 1:57 pm | |
| Podłożyłam sobie poduszkę pod głowę, patrząc na niego niemal rozbierając go, chociaż nie, nie wiem. - Zupełnie inaczej. - przytaknęłam, przyglądając się jego malince. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 2:22 pm | |
| - Jak jest u was? - zapytałem, a moje oczy poczarniały ze względu na to, że Sarah była w moim pokoju, do tego na moim łóżku, zbyt blisko mnie. Starałem się zadawać jak najwiecej pytań i udzielać długich odpowiedzi, by Noe myśleć za długo. - Czekaj, nie odpowiadaj, byłem już u was - zaśmiałem się - W sumie kompletnie inny wystrój macie bardziej ... - próbowałem dobrać odpowiednie słowo - wesoły i przytulny - dodałem drapiąc się po karku | |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 2:35 pm | |
| Patrzyłam na niego z łobuzerskim uśmiechem, lubiłam go kusić i czułam, że zaraz po prostu rzuci się na mnie jak zwierze na swoją zdobycz. Zaśmiałam się, myśląc o tym. - Taki przyjemny. - wzruszyłam ramionami, mając przed oczami widok mojego pokoju. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 3:04 pm | |
| - To dobrze - mruknąłem. - Wolę jednak swój - zaśmiałem się lekko - bardziej oddaje mój charakter - stwierdziłem i zacisnąłem pięści na pościeli.
| |
|
| |
Sarah Shadows
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 3:18 pm | |
| - To prawda Ślizgonie. - przypatrywałam się mu w skupieniu, kładąc się na brzuch, a brodę opierając na splecionych dłoniach - Sądziłeś, że kiedykolwiek będziesz miał puchonkę za znajomą? - przechyliłam głowę na bok. | |
|
| |
Noah Carter
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Lip 27, 2017 3:24 pm | |
| -W sumie to całkiem niedawno się przekonałem, że juz ją mam - mruknąłem - Znasz chyba Lexy - stwierdziłem - bardzo miła dziewczyna, która zabrała mi poduszkę - zaśmiałem się - A co do przyjaźni miedzy domami - uważam że przyjaciele z 2 różnych domów, przetrwają więcej niż ci z tego samego - dodałem. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 | |
| |
|
| |
| Dormitorium Chłopców 1 | |
|