| Dormitorium Chłopców 1 | |
|
+3SooAh Kwon Alessia Tokisaki Admin 7 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Rian Shin
Skąd : Z powietrza Liczba postów : 5361 Join date : 16/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 9:13 pm | |
| — Tyler... — westchnęłam prostując sie. — Naprawde chciałam tu przyjść po kilka rzeczy. Nie miałam zamiaru pod jakimś pretekstem cie do czegoś zmuszać.. Jesli nie chcesz to powiedz. — uśmiechnelam sie lekko i pogłaskałam go po policzku. Oczywiscie ze miałam wrazenie ze za moment zacznę płonąc na zewnatrz ale nie chciałam go zmuszać. — A jesli chcesz... to naprawde mam to w dupie czy bede wyglądać jak dalmatyńczyk czy krowa. — dodałam starając sie ukryc pożądanie które widać było nawet w moich oczach. — Rozumiesz? | |
|
| |
Tyler Rhodes
Skąd : Plemnik + Jajeczko Liczba postów : 5346 Join date : 21/07/2017
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 9:19 pm | |
| - Rian czy ty którykolwiek mnie zmuszałaś do czegoś? - spytałem, patrząc na nią. - Skarbie sama mówiłaś, że moje oczy się zmieniają, więc popatrz w nie, a dopiero później zadawaj tak głupie pytania - dodałem z uśmiechem. - Skoro Tobie to nie przeszkadza to mi tez nie - dodałem.
| |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 9:23 pm | |
| Uśmiechnelam sie przygryzajac wargę. — Nie. Nie przeszkadza. Dziwie sie ze w ogole cos takiego mówisz.— powiedziałam znow sie pochylając i delikatnie całując go z drugiej strony szyi, jednocześnie wsuwając dłonie pod jego ubranie. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 9:27 pm | |
| - Czyli przesuwamy nasze wyjście nad jezioro - zaśmiałem się krótko, gdyż następnie dziewczyna znów zaczęłam mnie całować. Odchyliłem głowę bh dać dziewczynie większy dostęp, lubiłem gdy tak nade mną górowała, gdy robiła to co chciała. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 9:29 pm | |
| — Nie. Jak chcesz możemy isc. — odparlam prostując sie szybko i wpatrując w niego wielkimi oczami. — Możemy isc skarbie | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 9:33 pm | |
| Jęknąłem niezadowolony, gdy się ode mnie odsunęła. - Nie chcę - odparłem szybko, podnosząc się na łokciach. - Ale jeżeli ty chcesz iść nad jezioro to już wstaję - mruknąłem, czekając na jej odpowiedź. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 9:34 pm | |
| — Jestes dupek. — powiedziałam i pochyliłam sie, zaczynajac go gwałtownie całować, trzymajac dlon na jego karku. Wpijalam sie w jego usta spragniona jego dotyku. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 9:41 pm | |
| - Ja? Dlacz...? - nie dokończyłem, ponieważ jej słodkie usta przywarły do moich. Oddawałem każdy pocałunek z zachłannością, gdyż wiedziałem, że nie mamy dla siebie dużo czasu. Wepchnąłem swoje dłonie w jej jeansy i zacząłem kreślić koła na jej pośladkach. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 9:44 pm | |
| Jeknelam w jego usta czujac jego wielkie dłonie na tyłku. Obawiałam sie odrobine tego ze bede musiała sie przed nim rozebrać. Nadal pamietalam jego reakcje i słowa w skrzydle. Od tego czasu straciłam jeszcze na wadze. Zwolniłam pocałunek, zastanawiając sie nad tym jak to zrobic zeby nie zauwazyl.. Albo cos... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 9:50 pm | |
| Czując, że zwalnia pocałunek, wiedziałem że coś ją gryzie, więc odsunąłem się od niej. - Co jest Rian? - spytałem, patrząc na nią. - I nie mów, że nic, bo trochę Cię znam - odparłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 9:51 pm | |
| — Pomyslałam o czyms. — powiedziałam z lekkim uśmiechem. — Juz nieważne. — zasmialam sie. — Grzeczniutki jestes...— zażartowalam całując jego obojczyki. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 9:59 pm | |
| Po jej komentarzu, wyciągnąłem dłonie z jej spodni. - Gdyby coś było nieważnego, to raczej byś o tym teraz nie myślała - odparłem. - Znowu Cię dotknął, tak? I boisz się mi powiedzieć o tym, ze względu na to jak zareagowałem na malinkę, którą Ci zrobił - mruknąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 10:05 pm | |
| — Co? Nie!— powiedziałam szybko. — Nie nie! Nie pozwoliłam mu sie dotknąć. — powiedziałam zgodnie z prawda. — Po prostu...— westchnęłam zdejmując czapkę i rzucając ja na podloge. — Wiem ze nie lubisz jak tak wyglądam... Ze wolisz moje pełne kształty... I obiecuje ze wroce do formy przez ten miesiąc. Bede wyglądać tak jak chcesz. Obiecuje | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 10:10 pm | |
| Odetchnąłem z ulgą, gdy usłyszałem, że ten debil nic więcej jej nie zrobił. - Rian już mnie to nie obchodzi - odparłem - jeżeli ty siebie taką akceptujesz to ja też - dodałem. - Oczywiście, że wolę, gdy przytyjesz, bo wtedy tak ślicznie wyglądasz, ale teraz też wyglądasz ślicznie - mruknąłem, gładząc ją po policzku. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 10:16 pm | |
| — Nie kłam. Nie musisz. — odparlam wtulajac policzek w jego dlon. — Naprawde sie wezme za siebie. Teraz... Ostatnio nie miałam po co zyc a co dopiero cos robic...— przyznałam szczerze. — Postaram sie. Dla ciebie. — obiecałam cmokajac go kilka razy w usta. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 10:23 pm | |
| - Nie kłamię - odparłem i pociągnąłem jej bluzkę do góry, by zobaczyć jak chuda jest Ślizgonka. Gdy już opuszczałem koszulkę pocałowałem ją w brzuch. - Śliczna jesteś - powiedziałem, patrząc jej w oczy. - Wiesz, że wolę jak jesteś szczupła, ale nie za chuda. Poza tym...wiesz, że przez to wszystko piersi Ci zmalały? - spytałem, unosząc brew. - Zawsze jest po co żyć... | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 10:28 pm | |
| Spięłam sie lekko gdy podniosl moja bluzke. Ledwo powstrzymałam sie od zasłonięcia sie rękoma. Uśmiechnelam sie lekko gdy pocałował mnie w brzuch i spojrzał w oczy. — Wiem...— powiedziałam jednak zasłaniając sie rękoma na krzyż by zakryc piersi. — Nie zawsze. — pokręciłam głowa. — Kiedy juz znajdziesz powód dla ktorego chcesz zyc, kiedy go tracisz, wszystko inne nie ma sensu. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 10:31 pm | |
| - Rian, zawsze tylko wtedy trzeba znaleźć nowy cel - odparłem. - Dobra, chciałaś zabrać kilka rzeczy nad jezioro. To bierzemy i spadamy - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 10:34 pm | |
| Zrobiłam podkówkę z ust. — Ale dlaczeeego...— jeknelam opadając na niego i podpierając sie na przedramionach o jego klatkę piersiowa. — N-nie chcesz juz? | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 10:45 pm | |
| - Kolejne pytanie, które należy do głupich pytań - odparłem. - Ja.Zawsze.Chcę - powiedziałem dobitnie. - Ale nie chcę Ci ręki złamać - mruknąłem, pokazując na owiniętą bandażem dłoń. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 10:55 pm | |
| — Juz i tak jest popsuta. — powiedziałam po czym ściągnęłam jednym ruchem swoj sweterek i rzuciłam go za siebie, następnie kladajac dłonie na policzkach chłopaka i boleśnie wpijajac sie w jego usta, przygryzajac jego wargi | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 11:05 pm | |
| - Ona nie jest popsuta tylko zwichnięta - odparłem, zanim Rian zaczęła mnie całować. Zacząłem oddawać pocałunki, zresztą zawsze to robiłem i położyłem dłonie na jej nagich biodrach. - Nie dość, że jestem od Ciebie wyższy to teraz jeszcze grubszy - zaśmiałem się w jej usta. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 11:08 pm | |
| — Poczekaj tylko troche. — mruknelam. — Nie jestes grubszy tylko bardziej umięśniony. — dodałam znow wsuwając dłonie pod jego ubranie i gładząc jego idealny napięty brzuch. — Jaki byś nie był, i tak bede cie kochać jak pojebana | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 11:22 pm | |
| - Dobrze, że na Ciebie mogę liczyć - odparłem i zdałem przez głowę koszulkę rzucając ją na podłogę. Następnie zacząłem mocniej napierać ma jej wargi. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 11:24 pm | |
| Omal nie zaskomlałam kiedy zdjął koszulke. — W razie czego zostane jeszcze torba na głowę. — zażartowalam oddając sie pocałunkowi. Wodziłam dłońmi po jego ciele, nie mogąc sie powstrzymac. Cholernie tęskniłam za nim i jego ciałem. Tak długo nie byliśmy razem. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 11:37 pm | |
| - Torba i goła klata - dodałem ze śmiechem w jej usta. Moje dłonie wędrowały w górę i w dół po jej bokach. Musiałem się nią nacieszyć, a wiedziałem, że przez miesiąc nie będę takiego czegoś doznawał, a mogłem się nią nacieszyć tylko 2 dni. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 11:39 pm | |
| — Nie ma mowy. Mowilam co juz cos na ten temat. — powiedziałam w jego usta, sięgając do jego spodni by je odpiąć bez przerywania pocałunku. Zaczelam lekko przeklinać kiedy guzik nie chciał sie wysunąć. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 11:46 pm | |
| - Skarbie, a co Tobie tak spieszno? - spytałem, czujących że dziewczyna rozpina mi spodnie. - Mamy jeszcze sporo czasu - zaśmiałem się, przyciągając ją do siebie. Usadowiłem ją tak,że siedziała na rozporku od spodni. - Nie ma co się spieszyć - dodałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Czw Paź 19, 2017 11:49 pm | |
| — Hmm... pomyslmy..— powiedziałam z udawanym przejęciem. — Moze dlatego że od jakiegoś... Prawie miesiąca nie byłam z toba? Nie wiem co ty i z kim robiłeś i nawet nie chce wiedziec... Ale ja naprawde za toba tęskniłam... I wcale nie mamy duzo czasu... Czuje sie jakbym była z żołnierzem...— mruknelam krzywiąc sie kiedy posadził mnie tak zebym nie mogła rozpiąć jego spodni. Starałam sie nad sobą panować ale to nie było proste. Wyjątkowo trudne cholera. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Paź 20, 2017 9:32 am | |
| - Nic, z nikim nie robiłem, ale nauczyłem się kontroli przy Tobie - odparłem, przejeżdżając po jej talii dłońmi. - Też tęskniłem - mruknąłem cicho. - Jak z żołnierzem? Serio? - spytałem, rozpinając jej guzik od spodni. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Paź 20, 2017 9:49 am | |
| — Tak..— poskarżyłam sie. — Jesteśmy ze sobą raz na przepustkę i tyle... A potem znowu przerwa i wyczekiwanie na kolejna przepustkę...— mruknelam. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Paź 20, 2017 10:05 am | |
| - Przestań, wcale tak nie jest - odparłem. - Po prostu zbyt często się kłócimy - mruknąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Paź 20, 2017 10:06 am | |
| — Po prostu zbyt rzadko dostaje od ciebie kupony...— mruknelam. — Pamiętasz dokładnie kiedy ostatnio byliśmy razem? Bo ja nie szczerze mowiac. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Paź 20, 2017 1:10 pm | |
| - Załatwię Ci kupony do jakiejś sieciowki - zaśmiałem się. - Zbyt rzadko - mruknąłem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Paź 20, 2017 1:19 pm | |
| — Kupony na ciebie. — zasmialam sie. Głupek. — Właśnie. Zbyt rzadko. — powiedziałam i pocałowałam go w usta, następnie obsypując pocałunkami i gwałtownymi malinkami jego klatkę piersiowa. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Paź 20, 2017 3:17 pm | |
| Oddałem jej pocalunek a nasze usta się złączyły. - To co Rian może jednak jezioro - zaśmiałem się, gdy dziewczyna zaczęła robić mi malinki. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Paź 20, 2017 3:20 pm | |
| Zatrzymałam sie gdy znow wspomniał o jeziorze. Skrzywiłam sie nieznacznie po czym wyprostowalam. — No okej...— mruknelam zsuwając sie z niego niezbyt zadowolona. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Paź 20, 2017 3:31 pm | |
| Czułem jak przerywa pocałunki...nie ona je skończyła. Byłem trochę zaskoczony, ale patrzyłem jak schodzi ze mnie - Żart, ale jak widzę, nie rozumiesz - odparłem z uśmiechem i podniosłem się do siadu.
| |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Paź 20, 2017 3:34 pm | |
| — No bo ja juz nie wiem co mam brac za zart a co nie!— powiedziałam siadając na podłodze. — Boje sie zachowywać normalnie bo nie chce zrobic czegoś zle... | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Paź 20, 2017 3:44 pm | |
| - Skoro boisz się zachowywać normalnie, to nie ma sensu - odparłem i wstałem, zabierając swoja bluzkę i jej sweterek. Podałem jej ubranie, a następnie wciągnąłem na siebie koszulkę. - To co chcialaś wziąć? - spytałem, patrząc na nią. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Paź 20, 2017 3:57 pm | |
| — Nie chce żebyś znowu mnie zostawił...— powiedziałam patrzac na niego z dołu. Zabolała mnie jego reakcja. Zawahałam sie lekko po czym powoli założyłam sweter, robiąc sie czerwona na twarzy niczym piwonia. Podniosłam sie z podłogi i rozejrzałam sie lekko. Podeszłam do jego szafy i po uprzednim przejrzę ou jej wyjęłam koszulke po czym podeszłam do niego. — Założysz ją?— zapytałam wpatrując sie w niego. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Paź 20, 2017 4:06 pm | |
| - Nie zostawię - odparłem. Patrzyłem, jak dziewczyna przygląda się mpim ciuchom, a nastepnie podaje mi koszulkę. - Nie wiem co to zmieni, ale nie mam z tym problemów - mruknąłem i zdjąłem z siebie czarną koszulkę, a następnie zakładając tą, którą Rian mi wybrała. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Paź 20, 2017 4:09 pm | |
| Nie odezwałam sie, czekajac az zmieni koszulke. Wzięłam od niego czarny T-Shirt i przewiesilam sobie przez przedramię. Następnie wróciłam do szafy i wyjęłam z niej bluzę ktora przewiesilam nad koszulke. Zamknęłam szafę i podeszłam do lozka zabierając z niego jedna, mała poduszke w kolorze żółtym z herbem Hufflepuffu po czym zbliżyłam sie do chłopaka i zaczelam ocierać nia o jego ciało. | |
|
| |
Tyler Rhodes
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Paź 20, 2017 4:25 pm | |
| Cały czas obserwowałem w ciszy co dziewczyna robi. Byłem troszkę zdziwiony z jaką zwinnością porusza się po moim pokoju. Gdy zaczęła ocierać o mnie poduszkę, lekko zaskoczony, odsunąłem się na krok. - Co robisz? - spytałem. | |
|
| |
Rian Shin
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 Pią Paź 20, 2017 4:34 pm | |
| Popatrzyłam na niego jak na kretyna. — Nie widzisz?— zapytałam zdziwiona. — Ocieram o ciebie poduszke. — powiedziałam i przysunelam sie kontynuując. Odsunęłam sie po chwili i wtulilam twarz w poduszke czujac znajomy zapach. — Moze byc. — odparlam przytulając do siebie poduszke i jego ubrania. — Możemy isc. Wez kocyk. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dormitorium Chłopców 1 | |
| |
|
| |
| Dormitorium Chłopców 1 | |
|